Zaferler Ortaokulu

Vizyon: Yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun metotla çalışan ve yenileşen, bir üst öğrenim kurumuna hazırlanan, araştıran, sorgulayan, etkili, nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerin, bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için eğitim ilkelerini ce çevre koşullarını da dikkate alarak bilgili, becerili ve verimli olmalarını sağlamak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; olaylara çok yönlü, nesnel ve tarafsız bakabilmelerini, cağın değişen ve gelisen ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak temel ilkemizdir.

Başarılar:

Saatler: 7:00 12:40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://vanzaferler.meb.k12.tr

Adres - ŞEREFİYE MAH. MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO: 11 İPEKYOLU / VAN

Kütüphane Kitap Sayısı :3600
Öğretim Şekli :İkili Öğretim (İlkokul Öğlen, Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu Sabah)

Yerleşim Yeri - Şerefiye Mah. Fevzi Çakmak Cad. Merkez- Van

Adres - ŞEREFİYE MAH. MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO: 11 İPEKYOLU / VAN